http://xl9fn.jzmhzj.com/en/recruiting-privacy-policy-dansk
万润彩票平台-首页,au8娱乐体育app下载,千亿|体育|网址,千赢|游戏准考证书香世家特多

(Se vores generelle persondatapolitik på engelsk 千赢|游戏). 

Generel information

Novozymes er forpligtet til at beskytte fortroligheden af den information, som vi modtager fra dig i løbet af rekrutteringsprocessen. Novozymes A/S, Danmark, er ansvarlig for administrationen af dette rekrutteringssystem (dataansvarlig).

Vi anbefaler, at du vælger et sikkert kodeord for at beskytte dine oplysninger.

Formål

Novozymes opbevarer og behandler oplysninger om dig med henblik på rekruttering.

Indsamling af personoplysninger

Dette rekrutteringssystem understøtter din indsendelse af ansøgninger og tilhørende dokumentation til relevante stillinger i Novozymes.

Undlad venligst at inkludere oplysninger om race, etnisk oprindelse, religiøs, filosofisk eller politisk overbevisning, seksuel observans eller fagforeningstilhørsforhold, og undlad venligst at indsende dit CPR-nummer.

Til stillinger anmoder Novozymes kandidater om at gennemføre en personlighedstest for at forbedre grundlaget for at vurdere, hvordan kandidaten passer til den relevante stilling.

Dine personoplysninger

Dine oplysninger bliver behandlet fortroligt og bliver opbevaret i sikre systemer.

Personoplysningerne i rekrutteringssystemet ligger på en eksternt hostet database i EU.

I det omfang det er relevant for at behandle din ansøgning og mulige ansættelse, kan dine oplysninger blive brugt, indsamlet, opbevaret og gjort tilgængelige uden for dit bopælsland til medarbejdere i det ansættende selskab, i Novozymes A/S, Danmark, og dets datterskaber, som er regionalt ansvarlige for rekrutteringsprocessen, eller Novozymes datterselskab i Indien, som understøtter håndteringen af ansøgninger. Derudover kan dine personlige oplysninger blive overført til tredjeparter, fx rekrutteringsbureauer og IT systemleverandører, som agerer som databehandlere i forbindelse med Novozymes’ rekrutteringsprocesser. Alle overførsler er underlagt aftaler, som sikrer beskyttelse af dine persondatarettigheder.

Du kan altid logge på din konto og se, hvilke information, der er registreret om dig i vores rekrutteringssystem.

Du kan altid rette eller opdatere din kandidatprofil.

Du kan altid vælge at trække din ansøgning til et specifikt job tilbage. Det kan du gøre elektronisk frem til interviewfasen af rekrutteringsprocessen, herefter henvises til recruiteren.

Du har ret til at få adgang til de personoplysninger, vi har om registreret om dig, og til at bede om, at vi sletter dem. Skriv venligst til e-mailadressen angivet nedenfor under “Kontakt” og præciser, hvad din anmodning går ud på.

Sikkerhedstjek

For specifikke betroede stillinger og baseret på dit samtykke, gennemfører Novozymes et sikkerhedstjek i forbindelse med din ansættelse. Dette sikkerhedstjek dækker identitet, referencer, CV, akademiske og arbejdsmæssige kvalifikationer og straffeattest.

Specifikt i relation til ansættelser i alle andre lande end USA

Personoplysninger om dig som ansøger opbevares i 12 måneder efter indsendelse med henblik på eventuelt at kunne matche dig til andre relevante stillingsopslag. Du kan naturligvis bede om, at de slettes tidligere. 

Specifikt i relation til ansættelser i USA

Personoplysninger om dig som ansøger opbevares i 3 år med henblik på eventuelt at kunne matche dig til andre relevante stillingsopslag, med mindre du frabeder dig dette, og for at overholde gældende love og regler, herunder fx. EEOC og regler for offentlige tilskudsordninger.

Kontakt

Hvis du har nogen spørgsmål vedrørende denne persondatapolitik eller anmodninger i forhold til dine personoplysninger, er du velkommen til at kontakte os på kontakt os.